Us presentem les mesures de seguretat davant *COVID

 Estimats client@s,

Després d'un temps en què el centre esportiu l’*Argila ha estat tancat per ordre administrativa, volem comunicar-vos davant la gran incertesa que existeix quant a l'obertura de la nostra instal·lació, que encara no existeix una data en concret per a obrir les instal·lacions ni en quines condicions ens permetran fer-ho.

Som coneixedors de les ganes que teniu de tornar i gaudir de les nostres instal·lacions com ho heu estat fent aquests últims anys. Nosaltres també us trobem a faltar i estem ansiosos per veure als nostres clients.

 Seguint les mesures establides per les autoritats sanitàries, estem treballant per a adoptar les màximes mesures de SEGURETAT i garantir la seguretat dels nostres clients i personal que treballa en la instal·lació.

D'altra banda us animem a continuar realitzant activitat física per a estar preparats davant l'obertura del nostre centre. Us recordem que a través de la nostra app podeu continuar gaudint d'un gran nombre de classes dirigides.

Finalment us demanem que estigueu atents els diferents mitjans de comunicació que tenim com les xarxes socials i pàgina web ja que anirem informant de les dates així com de les mesures de seguretat que estem adoptant.

Moltes gràcies per la paciència i penseu que aquesta situació la vencerem entre tots. Esperem tornar a veure-us prompte. Ànim!

Moltes gràcies.

 

 

ACCESO CLIENTES

soporte

Blog

blog

treballa amb nosaltres

trabaja con nosotros

Descàrrega tota la informació

Tota la informació de la intalació en un clic, tarifes, cursos, activitats

OBRIR

Horaris

Accede a todos los horarios de nuestras actividades


HORARIS

Contacte

Teléfono: 96 276 04 56
Email: info@piscinamunicipalpoblavallbona.com

CONTACTO

AJUNTAMENTBLANCOTEXT

Back to top